Alegeți țara sau regiunea dvs.

Close
conectare Inregistreaza-te E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Conținut sponsorizat: SIGLENT SVA1015X Spectrum Analyzer

Analizorul de spectru SIGLENT SVA1015X este un instrument foarte puternic și flexibil pentru diferite măsurători în intervalul de frecvențe de la 9 kHz la 1,5 GHz. Principalele specificații de bază sunt baza pentru toate funcțiile și funcțiile disponibile și disponibile. DANL foarte scăzut (nivelul mediu de zgomot afișat) de -156dBm și gama largă de filtre RBW (1Hz - 1MHz) permit utilizatorului să vadă semnale foarte mici și înguste. Generatorul de urmărire este inclus ca standard și permite utilizatorului să efectueze măsurători în pierderi la introducerea scalară pe cabluri, filtre și alte componente. Până acum, tot ceea ce se poate aștepta de la un analizor de spectru de bază bun este în vigoare. Dar este mult mai posibil cu SVA1015X.

Una, între timp, o cerință foarte comună este capacitatea de a efectua măsurători de depanare EMI sau măsurători de preconformitate. Proiectele de date de mare viteză de astăzi, dispozitivele IoT și sursele de alimentare cu comutare în mod curent dețin multe surse pentru problemele EMI. Prin urmare, măsurătorile de preconformitate EMI și depanarea la toate etapele în timpul proiectării sunt indispensabile. Siglent oferă o soluție opțională pentru SVA1015X care poate fi achiziționat și instalat în orice moment. Această opțiune extinde setul de filtre RBW cu filtre speciale EMI și de asemenea detectorul Quasi-Peak. Adăugarea unui set de sonde apropiate de câmp (SRF5030 (T)) completează setul de depanare la nivel de intrare. În combinație cu o LISN, este o configurație excelentă pentru măsurătorile preconforme EMI efectuate.

O caracteristică mult mai specializată este analiza rețelei vectoriale. Această opțiune poate fi adăugată la orice dată ulterioară și permite utilizatorului să efectueze măsurători S11 și S21. Măsurătorile pot fi afișate în diferite formate cum ar fi X-Y (dB / fază peste frecvență), diagrame polare sau Smith. Sarcinile tipice, cum ar fi măsurătorile de întârziere a grupurilor de filtre sau stadiul de intrare / ieșire a amplificatorului sau potrivirea antenei, pot fi rezolvate cu ușurință. Sincer vorbind, acuratețea rezultatelor nu ar trebui comparată cu un VNA complet, autonom, dar performanța acestei opțiuni este foarte solidă.

În cazul în care 1,5GHz nu sunt capabile de aplicația dvs. și aveți nevoie de frecvențe mai mari, aruncăm o privire la seria SSA3000X a lui Siglent. Oferă performanțe și opțiuni similare. Dar exclude opțiunea VNA. Dacă aveți nevoie de o soluție pentru măsurători VNA peste 1,5GHz, ferește-te la www.siglenteu.com există ceva pe drum.

Pentru oricine se întreabă cine este Siglent și ce fac? Siglent Technologies a început să dezvolte osciloscoape digitale în 2002. După 15 ani de cercetare și dezvoltare, portofoliul de produse cuprinde osciloscoape digitale cu lărgime de bandă care ajung la 50 MHz și acum până la 1GHz, osciloscoape handheld cu sau fără canale de intrare izolate, funcție de undă / generatoare, de asemenea, într-o gamă largă de lățime de bandă (10MHz până la 500MHz), surse de alimentare DC pentru laborator, multimetre digitale cu 4.5 până la 6.5digits, analizoare spectrale și generatoare de semnal RF cu o lățime de bandă maximă de 3.2GHz și alte instrumente de testare generale . Siglent își extinde continuu gama de produse. Planul pentru anul 2019 este de a elibera mai mult de 3 produse noi și de a extinde portofoliul curent pe de o parte cu instrumente de performanță superioare și, pe de altă parte, cu un grup de produse complet nou.

De-a lungul timpului, Siglent a devenit un lider mondial în domeniul echipamentelor electronice de testare și măsurare. Produsele sale combină funcții și funcționalități inovatoare, cu un angajament puternic față de calitate și performanță.

Siglen are în prezent trei sedii principale din întreaga lume. În primul rând, sediul central din Shenzhen, China. Toate dezvoltările și producțiile se fac aici. Există peste 300 de angajați. Mai mult de 100 de ingineri care lucrează în mai multe departamente, incluzând hardware, software, proiectare industrială, testare și laboratorul de echipamente avansate pentru mediu, precum și o echipă de conducere cu înaltă calificare și alți profesioniști tehnici

Filialele din America și Europa au fost înființate în 2014. Biroul american este situat în Solon, Cleveland / OH și de la deschiderea biroului, acesta a crescut în mod continuu până acum la 6 persoane. Ei lucrează la vânzările, serviciile și sprijinul local. Biroul european se află în Hamburg / Germania și a fost gestionat de la distanță din China. Din octombrie 2018, Siglent a început să angajeze personalul local. Între timp, există trei angajați care au grijă de Service & Support, Sales and Marketing. Scopul principal este de a oferi clienților și partenerilor de vânzări servicii de înaltă calitate și de a îmbunătăți și optimiza în mod continuu performanța. Toate reparațiile și, ulterior, calibrarea din fabrică se vor efectua la nivel local în centrul Europei.

Întreaga vânzare europeană este realizată de Distribuitori autorizați. Avantajul pentru client este că următorul partener de vânzări Siglent nu este în mod obișnuit departe și toate pre-vânzările și o mulțime de activități post-vânzare pot fi făcute în limba locală. Pentru a-ți găsi distribuitorul Siglent poți să te referi la site-ul nostru www.siglenteu.com -> Cum să cumpăr.

Detalii de contact

SIGLENT TECHNOLOGIES GERMANY GmbH
Liebigstr. 2-20
22113 Hamburg / Germania
Tel: +49 (0) -819-95946
& # X49; nf & # x6f; -e & # X75; @ s & # x69; & # x67; l & # X65; & # x6e; t & # X63;. Om