Alegeți țara sau regiunea dvs.

Close
conectare Inregistreaza-te E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Osram de a doua generație de lasere de faruri

Osram-laser-high-beam-diode

Ce oferă laserele pe LED-uri ca o sursă de lumină este o luminanță mai mare pe unitatea de suprafață (luminanță) - ceea ce permite apoi un lanț optic mai mic, mai mic pentru un fascicul final dat.

La un curent tipic de funcționare de 2.2A, noul dispozitiv, PLPT9 450D_E A01 emite 3.5W de lumină albastră (447nm) care, cu ajutorul opțiunii adecvate, poate fi focalizată într-un punct de numai câțiva micrometri în diametru.

Un convertor special de fosfor convertește acest punct mic în lumina albă necesară pentru o rază lungă.


"Luminanța obținută este de trei ori mai mare decât cea a unei surse de lumină LED. În comparație, laserul produce 600cd / mm2, în timp ce LED-urile livrează aproximativ 200cd / mm2 ", a spus Osram. "Cu dioda laser nou dezvoltată, lămpile auto pot fi proiectate și construite și mai mici
decât înainte - fără a compromite producția de lumină. "

Osram-laser-high-beamPLPT9 450D_E A01 este certificat pentru utilizare în autoturisme și aprobat pentru o operațiune de -40 ° C până la 120 ° C. În comparație cu prima generație a firmei cu trei pini, cea nouă vine într-un diametru de 9 mm și <4.5mm tall TO90 with two pins.

Osram comercializează, de asemenea, LED-uri de calitate pentru farurile de clasă auto. "În funcție de aplicația țintă, dezvoltatorii pot decide dacă un LED sau o soluție laser este cel mai bun", a spus acesta.

La grinzile auxiliare mari, Osram susține că: "Conducerea la noapte sau în timpul nopții pune o mare presiune asupra ochilor șoferului și reduce capacitatea lor de concentrare. Folosit ca sursă de lumină pentru fasciculul de mare auxiliar, care luminează drumurile mai departe decât faza lungă convențională, conduce noaptea în condiții de siguranță. "