Alegeți țara sau regiunea dvs.

Close
conectare Inregistreaza-te E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Antena ISM 868 / 915MHz IIoT funcționează pe suprafețe metalice

Antenova-Magna-SR4I051

Numit Magna (parte SR4I051) și destinat IoT industriale și clădiri inteligente, funcționează în benzile ISM 868 / 915MHz.

Utilizează două straturi electrice, una izolată de cealaltă, ceea ce permite o antenă să radieze pe o suprafață sau carcasă metalică - un mediu în care este de obicei dificil pentru o antenă să funcționeze, a spus firma.

Antenova-SR4L055-EVB

Magna face parte din familia Reflectorului Antenova, iar un alt membru, Robusta de 1,559-1,609 MHz, a câștigat un premiu în lumea integrată de anul trecut.


Magna vine cu un cablu și un conector IPEX și are o adezivă inferioară pentru ao fixa.

Antenova-OBD

De asemenea, la Embedded World, Antenova va arata o antena de lama pentru LTE Cat M1 si ultimul sau design de referinta pentru un OBDII mic (LTE Cat M1) este o versiune LTE prietenoasa cu IoT, care asigura suficient spatiu de comunicatie de date in timp ce mentine o viață lungă a bateriei.

Antena lamei (partea SR4G055) este de 41 x 22 x 0.9 mm, iar unitatea OBDII funcționează în frecvențele 4G / LTE 698-894MHz și 1.710-2.155MHz. Clientul își poate proiecta circuitele proprii în unitate "și poate avea încredere în obținerea certificării LTE CatM1", a spus Antenova. Antenele Bluetooth și GNSS pot fi adăugate și vor coexista la bord.

Exemplu de aplicații sunt trackere, dispozitive portabile, dronuri, dispozitive de rețea, contorizare inteligentă, echipamente de bord și telematică.