Alegeți țara sau regiunea dvs.

Close
conectare Inregistreaza-te E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Power Stamp Alliance taie necesitatea ca CPU gazdă să monitorizeze UPS-urile și adaugă un design de referință

PowerStapAlliance-Controller-Stamp-envelope

Alianța (Artesyn Embedded Technologies, Bel Power Solutions, Flex și STMicroelectronics) a creat o specificație comună pentru mai multe tipuri de module de conversie 48Vdc-dc - numite "stampile de putere" (aici) și vizează în primul rând echipamentele informatice și instalațiile mari de procesare a datelor, cu distribuție de putere la nivel de rack 48V, alimentarea locală a FPGA-urilor și asics-urilor, de exemplu.

Power-Stamp-Alliance-controllerNoul modul, modelul "ștampila de control"Vor fi utilizate cu" ștampile de putere prin satelit ", definite mai sus. Acesta este destinat să furnizeze toate cerințele de interfață utilizator, de comandă și tensiune de alimentare de până la șase sateliți ", care permit transformarea energiei să fie realizată fără nicio cerere impusă aplicației gazdă", a spus organizația. "Este ideal pentru servere, sisteme de stocare și computere, unde spațiul din apropierea procesorului este limitat. Sistemul gazdă va trebui doar să furnizeze șina de sursă 48V pentru ștampilele de la controler și satelit, eliminând necesitatea tensiunilor de polarizare primară și secundară. "

PowerStapAlliance-Ice-Lake-VR13-boardÎn același timp, Alianța a anunțat o consiliu de proiectare de referință pentru procesoare bazate pe microarhitectura procesorului Intel cu generație următoare de 10 nm - numită cod Ice Lake.


Alte placi de referință sunt disponibile pentru procesorul Intel VR13 (Skylake), și pentru asics și FPGA-uri.

Există, de asemenea, o interfață grafică de utilizator (GUI) pe care dezvoltatorii o poate utiliza cu produse de la orice companie membră și o nouă placă de referință pentru cipuri de mare putere ASIC și / sau FPGA.

Membrii Alianței Power Stamp sunt de acord cu o amprentă standard a produselor și cu funcții furnizate în cadrul acesteia, concurente în mod independent prin diferențierea în topologie, circuite și performanță.