Alegeți țara sau regiunea dvs.

Close
conectare Inregistreaza-te E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Primul procesor de braț cu calificare militară pentru aplicații hi-rel

Teledyne-e2v - First military-qualified Arm processor for hi-rel applications

LS1046A face parte din portofoliul Arm Layerscape pe 64 de biți NXP, cu un braț quad core de 1.8GHz Arm Cortex-A72.

Acesta include accelerarea prelucrării pachetelor și periferice de mare viteză "și este recunoscută pentru arhitectura de înaltă performanță și densitatea computerizată de vârf", potrivit Teledyne. Cele 45.000 de martori CoreMark de calcul sunt combinați cu Ethernet dual 10Gbit, PCIe Gen3 și SATA Gen3.

Dispozitivul este disponibil și în Teledyne Modul de calcul "Qormino", care include o memorie DDR4 de 4 GB.


Echipamentul Teledyne e2v din Grenoble este specializat în scanarea pieselor pentru medii exigente și face ca LS1046A să fie disponibil atât în ​​pachete RoHS cât și în pachete Pb-inclusive.

În plus, în cadrul programului de management al ciclului de viață al programului Teledyne e2v ("SLiM"), durata de viață a acestui dispozitiv poate fi susținută timp de 15 ani sau mai mult, pentru a evita problemele de uzură.

Teledyne e2v are legături strânse cu NXP - portofoliul său aerospațial și de apărare cuprinde procesoare PowerPC bazate pe seria QorIQ P și T de la NXP, precum și pe dispozitivele PowerQUICC.

Militare calificate

"Vedem o nouă tendință care se dezvoltă în industria aerospațială și de apărare față de produsele pe bază de arme pe 64 de biți cu dispozitivul Teledyne e2v militar de la serverele noastre de procesoare comerciale Layerscape", a declarat managerul de marketing NXP Altaf Hussain. "Credem că clienții e2v nu vor folosi doar performanța de calcul a dispozitivului, ci și ecosistemul care suportă Arm, creând noi posibilități în designul sistemului".

Chipsurile Power Architecture sunt bine cunoscute în aplicațiile high-rel. "Clienții pot fie să treacă la soluții bazate pe arme, fie să înceapă noi dezvoltări cu soluții bazate pe Power Architecture de la NXP", a spus Teledyne.