Alegeți țara sau regiunea dvs.

Close
conectare Inregistreaza-te E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Dengrove adaugă convertoare DC / DC cu economie de spațiu de la Recom

Acestea sunt concepute pentru aplicații care necesită o densitate mare de putere și o eficiență ridicată și au o putere de la 3.3W la 30W.

Acestea sunt conforme cu standardul industrial DOSA (12,19 x 12,19mm) și sunt disponibile cu curent nominal de ieșire de 1,0A, 2,0A, 3,0A sau 6,0A. Folosind un IC de control și design multi-strat de bord, se pretinde că are ca rezultat o densitate a puterii de până la 800W / in3 precum și să permită utilizarea în aplicații cu spațiu limitat.

Eficacitatea maximă este între 97-99%, pentru funcționarea la sarcină maximă la temperaturi ambientale de până la 107 ° C fără răcire cu aer forțat. Convertoarele sunt ambalate într-o cutie metalică cu un plan de masă integrat pentru o protecție eficientă pe șase fețe pentru emisii de zgomot minime, spune distribuitorul. Ele sunt, de asemenea, conforme cu standardul EN 55032.

Alte caracteristici sunt opțiunile flexibile de control și de tăiere, știfturile pentru putere bună, comanda on-off și secvențierea cu timp de creștere a ieșirii programabile pentru a simplifica simultan convertizoarele de alimentare sau într-o secvență prestabilită. Tensiunea nominală de ieșire de 3.3V sau 5.0V poate fi tăiată în sus sau în jos utilizând o singură rezistență externă. Există, de asemenea, un control programabil de pornire soft.

Distribuitorul stochează, de asemenea, plăci de evaluare Recom pentru seria RPM pentru testare, dezvoltare și prototipuri.

Convertoarele DC-DC sunt disponibile acum ca module de montare pe suprafață cu contacte de grilă (LGA).