Alegeți țara sau regiunea dvs.

Close
conectare Inregistreaza-te E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Puterea APEC: SiC și uneltele electrice îmbunătățite bazate pe cloud

Capabilitățile de căutare au fost îmbunătățite și există un meniu în stil carusel care permite selectarea dispozitivelor și plăcilor compatibile, a declarat firma: "Inginerii sunt capabili să restrângă opțiunile viabile de soluții pentru componente și sisteme și să aibă încredere în performanța sistemului înainte de a se angaja să sourcing hardware și completarea desenelor și modelelor lor. "

Demonstrațiile de la APEC includ un demonstrator PFC (corector de putere), construit în jurul unui mosfet OnHet's NVHL080N120SC1 SiC (1,200V,> 30A, ~ 80mΩ, TO247) și un driver de poartă NCP51705, care cuprinde un încărcare-pompa pentru a crea o prejudecată negativă pentru a include SiC MOSFET turn-off.

OnSemi-eFusePe Semi eFuse

De asemenea, va fi afișat un eFuse, "senzori pasivi inteligenți" pentru automatizarea industrială, o soluție USB-PD de înaltă densitate (alimentare cu energie), un circuit de acționare cu clapă activă și module de alimentare cu motor.

Pentru a promova Strata, va fi prezentată o lucrare ambitioasă numită "Satisfacerea listei de dorințe a designerului presat cu toate instrumentele corecte într-un singur set de instrumente" (19 martie 1:30 pm Cameră 303AB).

O altă prezentare este: "Performanța, fiabilitatea și considerațiile privind randamentul în tehnologiile de ultimă generație ale diodelor SiC și MOSFET în timpul rampelor" (miercuri, 20 martie, ora 14:00, verificați locația)