Alegeți țara sau regiunea dvs.

Close
conectare Inregistreaza-te E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Termeni de utilizare

Acest acord detaliază termenii și condițiile de la www. Infinity-Semiconductor.com, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Citiți cu atenție acest termen de utilizare și declarație de confidențialitate înainte de a vă înregistra pe Infinity-Semiconductor.com. După ce v-ați înregistrat cu succes, ați citit, ați acceptat și ați acceptat toți termenii și condițiile în ceea ce privește utilizarea și declarația de confidențialitate. vom publica versiunea actualizată pe Infinity-Semiconductor.com, dacă am modificat această declarație. întregul conținut al acordului va intra în vigoare la data publicării. dacă nu sunteți de acord cu această revizuire, trebuie să întrerupeți relația cu Infinity-Semiconductor.com.

1, ÎNREGISTRAREA UTILIZATORULUI:

1), Calificarea utilizatorului:
Toți utilizatorii Infinity-Semiconductor.com trebuie să fie o companie sau o persoană fizică care poate semna un contract juridic omnibus obligatoriu conform legii. Nu utilizați serviciul nostru dacă nu sunteți calificat. Nu puteți transfera sau vinde contul dvs. Infinity-Semiconductor.com. Infinity-Semiconductor.com își rezervă dreptul de a suspenda sau de a vă închide contul în funcție de dorințele acestora.
2), Materialul scris:
Toți utilizatorii trebuie să furnizeze informații personale reale și valide către Infinity-Semiconductor.com, pentru a vă asigura de afacerea obișnuită. În cazul unor modificări, vă rugăm să anunțați imediat și să actualizați la Infinity-Semiconductor.com.
Toți utilizatorii Infinity-Semiconductor.com sunt de acord să accepte e-mailuri și mesaje de la parteneri Infinity-Semiconductor.com sau Infinity-Semiconductor.com.

2, PRIVACY:

Infinity-Semiconductor.com are o declarație de confidențialitate aplicată tuturor utilizatorilor, inclusiv acordul utilizatorului. Trebuie să citiți și să acceptați declarația de confidențialitate pentru a utiliza Infinity-Semiconductor.com atunci când vă înregistrați și veți fi supuși unor restricții de către regula (și Infinity-Semiconductor.com orice versiune actualizată a declarației de confidențialitate) în perioada utilizatorilor Infinity-Semiconductor.com.

3, COMERȚ:

Toți utilizatorii la cumpărare trebuie să respecte următorii termeni:

4, SERVICIUL DE CALITATE ȘI DE AFACERI:

1), consultați serviciul post-vânzare.
2), Calitatea produselor.
Produsele Infinity-Semiconductor.com vor respecta cu strictețe standardele guvernamentale și profesionale. Dacă nu avem standarde anterioare, vom efectua conform standardului producătorului, dacă, fără toate standardele de mai sus, clienții pot discuta și decide între Infinity-Semiconductor.com. Orice problemă de calitate sau în afara standardelor de produse, utilizatorii pot cere să se întoarcă sau să le înlocuiască.

5, SECURITATE WEBSITE:

Veți accepta că nu puteți intra pe site prin orice tip de robot, software Spider sau Refresh pentru orice scop fără permisiunea Infinity-Semiconductor.com în formă de scriere.
În plus, sunteți de acord că nu veți:

6, DECLARAȚIE PRIVIND DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ:

Dreptul de autor, brevetul, marca comercială, secretul comercial și toate drepturile oferite de Infinity-Semiconductor.com fac parte din Infinity-Semiconductor.com. fără permisiunea de Infinity-Semiconductor.com, oricine sau membru poate t ¡»descarca, copiaþi, transmisie, revizuiþi, ºi editaþi. În caz contrar, toate responsabilitățile juridice vor fi suportate. Infinity-Semiconductor.com deține dreptul la memoria serverului de date Infinity-Semiconductor.com atunci când utilizatorul utilizează serviciul.

7, DISCLAIMER:

Infinity-Semiconductor.com este responsabil pentru a oferi asistență tehnică asigurați-vă că site-ul web în stare de funcționare, încercați să evitați întreruperea serviciului sau limita de timp de întrerupere în cel mai scurt timp, asigurați-vă că utilizatorul se poate ocupa pe internet fără probleme. Dar, ca rezultat al forței majore sau din alte motive, nu poate controla, face ca accidentul site-ului să nu fie utilizat, să rezulte la pierderea înregistrărilor, a mesajelor sau a informațiilor pierdute, Infinity-Semiconductor.com este iresponsabilitate: orice utilizator oferă informații greșite sau necompletate și false nu pot folosi serviciul Infinity-Semiconductor.com sau suferă orice alte pierde, Infinity-Semiconductor.com este iresponsabilitate.

8, ALTELE

Acest acord în toate privințele este guvernat de legile din Hong Kong. Acest site web toți utilizatorii sunt irevocabil Titularul Infinity-Semiconductor.com este situat în jurisdicția instanței și instanța superioară. Prevederile prezentului acord sunt separabile. Dacă orice prevedere a acestui acord este considerată nevalabilă sau inaplicabilă, dispoziția poate fi ștearsă, iar restul prevederilor vor fi executate.