Alegeți țara sau regiunea dvs.

Close
conectare Inregistreaza-te E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Alimentarea cu energie accelerează sistemele transportoare din fabrică

Alimentarea cu curent, prin Cutia puterii, este găzduit într-un caz IP54 și măsoară 250mm x 160mm x 55mm. Acesta include un microcontroler pentru reglarea comportamentului de protecție și acceptă tensiuni de intrare de la 323V AC la 560V AC în trei faze. Este proiectat pentru a respecta specificațiile de siguranță 60950-1 și 62368-1 EMC este în conformitate cu EN61000-6-3 și EN61000-6-2.

Alimentarea este concepută pentru a fi utilizată în automatizări din fabrică și în hub-uri automate de coletărie cu conveieri, switch-uri de sortare și alte echipamente pentru comerț electronic.

Este proiectat să funcționeze în medii dure și este reconfigurabil mecanic pentru a se potrivi unor factori de formă diferit sau pentru integrarea directă în motoarele de curent continuu. Acesta include un microcontroler, putere de vârf, limite de curent și moduri de protecție. Există, de asemenea, protecție la pornire ușoară, la supratensiune, la supratensiune și la temperatură. Utilizează o corecție a factorului de putere activ (PFC) cu o topologie compactă LLC cu eficiență ridicată.


Sursa de alimentare de 250 W se adresează motoarelor cu curent continuu de 24 V și poate furniza o putere de vârf de 480 W timp de o secundă, susține sarcini capacitive mari și gestionează reciclarea energiei atunci când un motor DC scade sau se oprește, spune compania. Această funcție poate crește speranța de viață a echipamentului, precum și economisirea energiei. Pentru putere mai mare sau redundanță, acesta poate fi paralel. Intervalul de temperatură de funcționare este -25 ° C până la + 70 ° C.

Alte tensiuni de ieșire sunt disponibile la cerere la motoare de putere de 36 V, 48 V cc, precum și tensiuni personalizate.

Există un indicator LED pentru starea sursei de alimentare, un semnal DC-OK și resetarea la distanță pentru integrarea în sistemul de gestionare a funcționării conveierului.