Alegeți țara sau regiunea dvs.

Close
conectare Inregistreaza-te E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Senzorul de presiune MemS evită săpunul și șamponul pentru uzură

STM-LPS33W-MEMS-pressure-sensor

denumit LPS33W, dispozitivul evaluat IPx8 este protejat de un gel vâscos vâscos intern și se pretinde că rezistă: "apă sărată, clor, brom, detergenți cum ar fi săpun și șampon pentru mâini, e-lichide și produse chimice industriale ușoare, cum ar fi n-pentan".

Pachetul este cilindric (cu diametrul de 3,3 mm x 2,9 mm) și are formă pentru a ușura utilizarea inelelor O atunci când este necesară o închidere etanșă, iar capacul este rezistent la coroziune.

Potrivit firmei, gelul este o formulă de proprietate, iar proprietățile sale, împreună cu sistemul de condiționare a semnalului încorporat asic, realizează zgomotul de presiune de 0,008 hPa RMS.


"Susceptibilitatea de a re-curge tensiunea de lipit în timpul asamblării este, de asemenea, extrem de scăzută, în derivă mai puțin de ± 2 hPa și de recuperare a preciziei normale în 72 de ore", a spus ST. "Compensarea temperaturii păstrează precizia în intervalul ± 3hPa în intervalul de operare de la 0 ° C la 65 ° C."

STM-LPS33W-MEMS-pressure-sensorCompoziția gelului este un pic este un mister, cu numai proprietăți mecanice prevăzute în fișa cu date (Tabelul 9)

Valorile de tăiere din fabrică sunt stocate într-o structură non-volatilă și sunt descărcate în registre la pornire pentru funcționare normală. Nu este necesară nicio calibrare suplimentară.

Consumul este de 15μA în modul de înaltă performanță, 3μA în modul de putere redusă și 1μA la oprire.

Un FIFO de 128 biți stochează până la 40 de sloturi de date de presiune și temperatură de 32 biți, reducând frecvența interacțiunilor MCU gazdă, permițând gazdei să doarmă mai mult și să economisească energie.

Aprovizionarea este de la 1,7 la 3,6 V, iar I2Interfețele digitale C și SPI sunt integrate, precum și un filtru low-pass.

Producția de masă a început.